The Black Horse B&B & More heeft mogelijkheid tot logies voor vier gast-paarden. Elk paard wordt ondergebracht in een ruime stal van ongeveer 5 x 4 m.
De stallen zijn diervriendelijk: vanaf 1.50 m open, dus zo gebouwd dat de paarden elkaar kunnen zien en besnuffelen. Bij droog weer (en land) kunnen ze –apart of samen- naar buiten. Hiertoe wordt een stuk grasland met schrikdraad afgezet. Een paard kan ook in de binnen manege de benen strekken dan losgereden worden.

Prijs per paard: € 20,- per overnachting incl. BTW 9%
Inclusief uitmesten van de stal, stro en hooi uit de omgeving.

Voorwaarden en bijzonderheden:

  • Logeerpaarden moeten hun jaarlijks inenting en wormkuren hebben gehad. (Entingsboekje verplicht meenemen i.v.m. veiligheid voor alle paarden).
  • De eigenaar brengt zijn eigen merk krachtvoer mee.
  • De paarden staan op stro. Mocht het paard op zaagsel moeten staan dan wordt dat geregeld.

De B&B is niet aansprakelijk voor ongevallen op erf of buitenritten.

Hiervoor moet een eigen risicoverklaring getekend worden. Deze wordt u van tevoren opgestuurd of kunt u ter plaatse ondertekenen.

Activiteiten voor paard en ruiter/ menner

Op het eigen terrein van The Black Horse zijn volop mogelijkheden om allerlei vormen van paardensport te oefenen.

  • Er is een buiten- en een binnen manege van resp. 60×40 en 27 x15 meter.
  • Verder is er een stapmolen en roundpen c.q. fluisterring om een paard te longeren (beiden met een diameter van 16 meter).
  • Er is een military c.q. gehoorzaamheidsterrein met heuvel en waterbak met een diameter van 16 meter. Deze is ook geschikt voor mennen!
  • Een deel van de heuvel is geschikt gemaakt voor longeren ter versterking van de achterhand.

In de omgeving zijn er mooie ruiterroutes. Het is praktisch om daar met het paard in de trailer naar toe te gaan. Denk aan Bakkeveen en Appelscha.